Ergo Comfort by Vandermeeren Interieur

Heerlijk comfortabel

Zo’n 80% volwassenen heeft wel eens last van rugklachten. Onze onderrug moet namelijk het gewicht van ons hele bovenlichaam dragen. De menselijke wervelkolom geeft stevigheid en bescherming aan het lichaam en geeft ons tegelijkertijd de mogelijkheid om in alle richtingen te bewegen. De tussenwervelschijf fungeert als een soort spons die kan toenemen als deze weinig wordt belast of gestimuleerd wordt door beweging. Door een verkeerde houding van de rug kan deze echter uitpuilen en tegen een zenuw drukken. Dit veroorzaakt pijn. Lees hier meer.

-10 % op alle beddengoed

Een dekbedovertrek geeft een extra sfeer aan de slaapkamer. Onze basic dessins geven je slaapkamer een fris gevoel, terwijl de kleurrijke dekbedovertrekken juist een warme sfeer geven. Welk materiaal bedlinnen past het best bij jou? Tip: voel het materiaal van te voren om te beoordelen of je er lekker onder zou kunnen slapen – Auping.

GROOTSE OPKUISDAGEN in het magazijn en de 4 winkels

Zaterdag 29, zondag 30 & maandag 31 oktober. MEENEEMPRIJZEN voor salons, relaxen, bedden, tafels, stoelen, matrassen, kasten, wandmeubelen, eetplaatsen, dressoirs, kleinmeubelen, vitrines, lattenbodems, merk-eindereeksen, slaapcomfort en decoratiestukken… Klik hier.


Krijg jij nooit genoeg van interieur?

Interieur is je ding en je blijft graag op de hoogte van nieuwtjes, promoties en speciale events. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Merken


Contact

Ergo Comfort
Koksijdestraat 20 , 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@ergocomfort.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18.30u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 14 - 18.30u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten