Vandaag open: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Ergo Comfort by Vandermeeren Interieur

Heerlijk comfortabel

Zo’n 80% volwassenen heeft wel eens last van rugklachten. Onze onderrug moet namelijk het gewicht van ons hele bovenlichaam dragen. De menselijke wervelkolom geeft stevigheid en bescherming aan het lichaam en geeft ons tegelijkertijd de mogelijkheid om in alle richtingen te bewegen. De tussenwervelschijf fungeert als een soort spons die kan toenemen als deze weinig wordt belast of gestimuleerd wordt door beweging. Door een verkeerde houding van de rug kan deze echter uitpuilen en tegen een zenuw drukken. Dit veroorzaakt pijn. Lees hier meer.

Nieuw bij Vandermeeren Interieurs

Ontdek hier de nieuwste meubels en decoratie, net geleverd in onze toonzaal. Een fijne selectie die de stijl van Vandermeeren Interieurs helemaal belichamen. Een maand lang zetten we deze knappe nieuwkomers niet alleen in de kijker, we voorzien ze ook van een al even knappe prijs. Klik hier en bekijk de selectie van de maand of kom ze ontdekken in onze 4 winkels.

40 jaar, 40 acties het hele jaar!

Al 40 jaar weet Vandermeeren interieurs je te inspireren als geen ander. Al 40 jaar zetten wij kwaliteit en service op de eerste plaats. Een verjaardag om niet onopgemerkt voorbij te laten gaan! Daarom pakken we het hele jaar lang uit met speciale feestacties in de 4 winkels. Elke maand maak je kans op leuke extra’s. Nieuwsgierig? Kom langs en laat je niet alleen inspireren maar ook trakteren. Het wordt ongetwijfeld een feestjaar vol verrassingen.


Krijg jij nooit genoeg van interieur?

Interieur is je ding en je blijft graag op de hoogte van nieuwtjes, promoties en speciale events. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Merken


Contact

Ergo Comfort
Koksijdestraat 20 , 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@ergocomfort.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten